Privacy Statement

Great Picture Nederland, gevestigd aan de Tormentilstraat 94 te Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens
Great Picture Nederland, Tormentilstraat 94 te Groningen. Telefoon 06 28336887
Henny Vegt is de functionaris gegevensbescherming van Great Picture Nederland.
Hij is te bereiken via: info@greatpicture.nl
Persoonsgegevens die wij verwerken
Great Picture Nederland verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze
zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam – Adresgegevens
  • Geslacht – Telefoonnummer
  • E-mailadres – Geboorteplaats
  • Bankrekeningnummer
    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger
    zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren
    of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten
    van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke
    toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben
    verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@greatpicture.nl, dan verwijderen wij
    deze informatie.
    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
    Great Picture Nederland verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • SGreat Picture Nederland verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens
    die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
    Geautomatiseerde besluitvorming
    Great Picture Nederland neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die
    (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen
    door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van
    Great Picture Nederland) tussen zit.
    Great Picture Nederland gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
    Microsoft Office. Dit wordt gebruikt voor onze administratie. Wij gebruiken beveiligingssoftware van Windows Defender. Gegevens van klanten worden gebruikt voor de facturering.
    Privacyverklaring Great Picture Nederland versie mei 2018 l Blad 1/2
    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
    Great Picture Nederland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren
    waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende
    (categorieën) van persoonsgegevens:
    (Categorie) persoonsgegevens
    Personalia Bewaartermijn 10 jaar
    Adres Bewaartermijn 10 jaar
    Enzovoort Bewaartermijn 10 jaar
    Reden mogelijke controle belastingdienst en als een klant weer terugkomt hebben wij reeds alle gegevens.
    Delen van persoonsgegevens met derden
    Great Picture Nederland verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor
    de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven
    die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor
    eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Great Picture Nederland blijft verantwoordelijk
    voor deze verwerkingen.
    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    Great Picture Nederland gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het
    recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de
    verwerking van uw persoonsgegevens door Great Picture Nederland en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
    Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in
    een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
    U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of
    verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen
    naar info@greatpicture.nl
    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw
    identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone,
    de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit
    ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
    Great Picture Nederland wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale
    toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
    Great Picture Nederland neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik,
    verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als
    u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan
    contact op met onze klantenservice of via info@greatpicture.nl.

EINDE